Коли і де дивитися матч Євро Україна — Бельгія

У середу, 26 червня, відбудеться поєдинок третього туру групової стадії футбольного Євро-2024 у Німеччині між національними збірними України та Бельгії.

У прямому ефірі зустріч покажуть регіональні канали «Суспільного» («Суспільне: Київ», «Суспільне: Львів», «Суспільне: Одеса» тощо) та медіасервіс MEGOGO. Стартовий свисток пролунає о 19.00 за київським часом, передає Укрінформ.

У паралельній грі стосунки з'ясують Словаччина та Румунія.

У попередніх турах наша збірна у групі Е програла румунам (0:3), а потім вирвала перемогу у словаків (2:1). Бельгійці, у свою чергу,  поступилася Словаччині (0:1) та здолали Румунію (2:0).

Турнірна ситуація для симпатиків української команди не є занадто радісною, хоча у всіх команд порівну пунктів: Румунія має 3 очки (різниця м'ячів — 3:2), Бельгія — 3 (2:1), Словаччина — 3 (2:2), Україна — 3 (2:4).

Як бачимо, у підопічних Сергія Реброва найгірша у квартеті різниця м'ячів. Румун і словаків влаштовує нічия… Словом, українцям задля виходу до плей-офф необхідно перемагати грізних бельгійців, з якими за часи незалужної України ми ще жодного разу не зустрічалися на футбольному полі. Є, щоправда, й деякі інші теоретичні варіанти, але це знову ж таки залежить від паралельного матчу. (Зазначимо, що до 1/8 фіналу вийдуть по дві найсильніші збірні кожної групи та чотири найкращі володарі третіх місць).

Не забуваймо також, що у рейтингу ФІФА збірна Бельгії йде третьою, Україна — 24-ю. Але, на щастя, рейтинги не завжди забивають м'ячі.

Додамо, що зустріч Україна — Бельгія розпочнеться 26 травня на «Арені Штутгарт» о 19.00. Як, втім, і поєдинок Словаччина — Румунія, котрий прийматиме «Франкфурт Штадіон».

Фото: uaf.ua.

Источник