Президент УЄФА сказав, що українські клуби повинні грати у єврокубках – Палкін

Александер Чеферін обіцяє Україні підтримку.

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про можливу участь українських клубів у єврокубках, передає Укрінформ.

«Ми зустрічалися із президентом УЄФА, він підтримує нас у всіх починаннях. Він підтримав тему щодо проведення товариських матчів. Більше того, сказав, що якщо треба буде домовитися з якимсь із клубів, то він у нашому розпорядженні, допомагатиме.

Також говорили про продовження поточного чи початку нового чемпіонату, наскільки це сьогодні можливо. Він сказав, що надаватиме у цьому всіляку підтримку. Також торкнулися теми кваліфікації Ліги чемпіонів, групового етапу. На його думку, українські клуби повинні грати у єврокубках», — сказав Палкін.

Сьогодні «Шахтар» проведе перший благодійний матч у рамках Shakhtar Global Tour for Peace. Гірники зіграють проти грецького «Олімпіакосу». Початок – о 20:00.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 45-й день.

Источник