ПСЖ хоче продати Неймара: у клубі побоюються проблем через його здоров’я

ПСЖ боїться, що ніхто не купить Неймара через проблеми зі здоров’ям.

Раніше The Athletic повідомляв, що Неймар має намір виступати за ПСЖ до кінця кар’єри. Так, форварда нерідко пов’язували з поверненням до «Барселони» або переходу до якогось іншого клубу. Однак він залишався у Парижі. Ймовірно, що ситуація така і залишиться. 

Найближчий матч ПСЖ запланований на 30-те квітня. Підопічні Гальтьє позмагаються із «Лорьян» дома в рамках французької Ліги-1. Не дивлячись на відсутність форварда, експерти не сумніваються у перемозі парижан і БК БетБум пропонує на такий результат коефіцієнт 1.21. Крім цього цей букмекер пропонує безліч цікавих ставок на статистику та інші нюанси матчу. Щоб зручно переглядати коефіцієнти та укладати парі вигідно, слід завантажити додаток від контори. Про те, як правильно встановити БетБум на телефон розповіли за посиланням – www.vseprosport.ru.

Як повідомляють ЗМІ, продаж Неймара був однією з умов продовження контракту з Кіліаном Мбаппе. Зараз до бразильського форварда виявляє інтерес «Челсі».

Однак трансфер може перешкодити стан здоров’я Неймара. Керівництво клубу побоюється, що бразилець не пройде медичне обстеження у новому клубі через стан ніг після частих травм. Зокрема, викликає побоювання стан гомілковостопних суглобів обох ніг футболіста. Нагадаємо, стало відомо, що бразильський форвард пропустить 3-4 місяці через травму гомілкостопа.

Тренер Крістоф Гальтьє відреагував на розмови про те, що ПСЖ буде кращим без Неймара.

За словами Гальтьє, він дуже засмучений через те, що Неймар серйозно травмований. Головний тренер вважає, що це значна втрата для команди. Адже Неймар забив 17 голів та віддав 11 результативних передач з початку сезону. 

Гальтьє дуже тепло відізвався про Неймара. Наставник зазначив, що бразилець – це той гравець, який завжди виявляв професіоналізм, який мав важкий період після Чемпіонату світу. З Неймаром команда ПСЖ виглядає більш збалансованою у плані півзахисту, адже бразилець – як додатковий козир в атаці, що дозволяє забивати голи, додав головний тренер.