Ребров: Збірна України готується до агресивної гри футболістів Чехії

Головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров прокоментував свої очікування щодо виїзного поєдинку «синьо-жовтих» проти команди Чехії у Лізі націй-2024/2025.

Як повідомляє пресслужба Української асоціації футболу (УАФ), український наставник, зокрема, зазначив, що, його підопічні тренуються на хороших полях, і все — ідеально, передає Укрінформ.

«Ми граємо для українців в іншій країні, але мріємо повернутися додому та грати для наших фанів у себе вдома. Сподіваємося, але не можемо собі дозволити очікувати 15 тисяч наших уболівальників на чеському стадіоні у матчі проти Чехії. Вдячні Чехії за можливість грати у Празі, а також за позицію Чехії з приводу війни в Україні. Ми почуваємося в Чехії як удома. Буде зовсім інша гра порівняно з Албанією (1:2). Чехія — агресивніша команда, вони гратимуть удома. Ми подивилися всі їхні матчі. Вдома вони дуже агресивно діють, і нам треба бути готовими до цього», наголосив Сергій Ребров.

Нагадаємо, футболісти збірної України другий поєдинок групового турніру в Лізі В проведуть у Празі 10 вересня проти команди Чехії. Початок о 21.45.

Фото: Дан Балашов (uaf.ua).

Источник