Сьогодні футболістки збірної України зіграють у вібдорі Євро проти Косова

12 липня в Приштині на стадіоні імені Фаділа Вокррі відбудеться поєдинок 5-го туру відбору Євро-2025 серед жіночих команд Косово — Україна.

Як повідомляє УАФ, гра розпочнеться о 19.00 за київським часом, передає Укрінформ.

За чотири дні, 16 липня, у столиці Північної Македонії, Скоп’є, на стадіоні тренувального центру місцевої федерації футболу пройде матч 6-го туру Україна — Хорватія. Час початку — о 20.00.

«На жаль, через пошкодження нам не зможуть допомогти Вікторія Гірин, Ірина Майбородіна та Натія Панцулая, — сказав напередодні головний тренер українських футболісток Володимир Пятенко. — Проте може відбутися дебют у головній команді країни Лесі Ольхової. До речі, її викликали й на попередній збір, але тоді їй завадила приїхати травма. Тепер у харків’янки зі здоров’ям усе гаразд.

Косоварки здебільшого діють від оборони, жорсткі у відборі, часто беруть на озброєння тактику дрібного фолу. Незручні опонентки. Будемо намагатися завдяки швидкому переходу з оборони в атаку, вертикальним передачам, активності на флангах схилити шальки терезів на свій бік… Нині ще є шанси навіть на здобуття першого місця в групі. Тому буду налаштовувати підопічних тільки на максимальний результат.  

Турнірна таблиця у групі: Хорватія 9 очок (після 4-х ігор), Вельс — 8 (4), Україна — 5 (4), Косово — 0 (4).

Фінальний турнір жіночого Євро відбудеться 2—27 липня 2025 року у Швейцарії.

Фото: uaf.ua.

Источник