Тренер «Зальцбурга»: Покажемо хороший футбол, у який граємо останнім часом

Головний тренер футболістів австрійського клубу «Зальцбург» Пепейн Лейндерс поділився очікуваннями від першого матчу раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти київського «Динамо».

Як повідомляє офіційний сайт «Зальйбурга», нідерландський наставник австрійців зазначив, що його команда гратиме з динамівцями в той хороший футбол, який показує останнім часом, передає Укрінформ.

«Я говорив це багато разів — треба заслужити право грати у Лізі чемпіонів. Ми будемо знову наполегливо працювати, коли гратимемо з «Динамо», знову грати в той хороший футбол, який ми показували останнім часом.

Ми задоволені, що опинилися в такій ситуації завдяки двом дуже хорошим виступам проти «Твенте». Це дійсно важкий період з великою кількістю матчів за короткий проміжок часу.

Нам потрібно якомога більше свіжих гравців, і хлопці, які виходять з лави запасних, повинні не просто замінювати один одного, а й змінювати гру. Поки що нам це добре вдається, як ви могли бачити, наприклад, у грі з ЛАСКом», — сказав Лейндерс.

Як повідомляв Укрінформ, перший матч плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» — «Зальцбург» пройде у Польщі 21 серпня, зустріч у відповідь в Австрії — 27 серпня.

Фото: ligaolahraga.com.

Источник