Тренер збірної Молдови:: Україна не дозволить нам багато володіти м’ячем

Напередодні сьогоднішнього футбольного товариського матчу Молдова — Україна, який відбудеться в Кишиневі на стадіоні «Зімбру» (початок — о 19.00 за київським часом), головний молдован Сергій Клещенко поспілкувався зі ЗМІ.

Як повідомляє УАФ, настаник зазначив, що в українській збірній найсильнішою є лінія нападу, передає Укрінформ.

«Лінія нападу — найсильніша в збірній України. Більше того, у п’ятірки атакувальних футболістів є більш-менш рівноцінна заміна. Якщо я почну називати прізвища, просто голова піде обертом. Адже всі ці прізвища досить відомі й гучні. Ми бачимо цих гравців щотижня в дуже сильних чемпіонатах. Як ми будемо захищатися — покаже гра. Утім, навіть коли нам доводиться більшу частину матчу захищатися, ми все одно націлені на атаку. Гадаю, що Україна не дозволить нам багато володіти м’ячем. Треба бути готовими до відбору м’яча та пошуку швидких атак, або до того, щоб шукати м’яч і зберігати його для певного перепочинку. Хай там як, ми завжди прагнемо якнайшвидше доходити до воріт суперника», — заявив Клещенко.

Як повідомляв Укрінформ, вже 12 червня, українські футболісти прибудуть до місця постійної дислокації на Євро-2024 — німецького містечка Вісбаден.

Фінальний турнір чемпіонату Європи пройде на стадіонах Німеччини з 14 червня по 14 липня.

Фото: fmf.md.

Источник