Тухель про виліт із Кубка Німеччини: «Фрайбург» забив два голи після двох ударів»

Головний тренер «Баварії» Томас Тухель висловився про причини поразки від «Фрайбурга».

Нагадаємо, мюнхенський клуб завершив виступ у Кубку Німеччини, програвши з рахунком 1:2 у чвертьфіналі.

Найближчий матч «Баварії» запланований на 30-те квітня. У рамках Бундесліги підопічні Тухеля прийматимуть «Герту». Букмекери не сумніваються у перемозі «баварців», не дивлячись на те, що команда наразі показує не найкращі результати. Популярна БК 1Він пропонує на перемогу мюнхенського клубу коефіцієнт 1.13. Аби швидко переглянути, які є ще варіанти ставок та зручно укласти парі, слід завантажити від букмекера 1Win APK Android.

Як прокоментував виліт наставник «Баварії», у суперника було мало гольових моментів. «Фрайбург» забив два голи лише після двох ударів. Тухель вважає, що його команда мала великі шанси, але завжди чогось їй не вистачало: останнього пасу, правильних рішень, влучності. Захист суперника був дуже глибокий, тому «червоні» не могли тиснути.

У виліті з Кубку Німеччини Тухель вважає, що слід звинувачувати лише себе. Вибувати на домашньому полі з чвертьфіналу – це величезне розчарування для головного тренера.

Хоч тренерський штаб мав мало часу, але Тухель взяв всю відповідальність на себе. Наставник «баварців» планує проаналізувати, що пішло не так і підготуватись до наступного матчу.

З’явилася також інформація про те, як гравці «Баварії» відреагували на відхід із Кубка Німеччини. 

Як повідомляють ЗМІ, підопічні Тухеля відразу після завершення гри пішли у роздягальню. Футболісти виглядали розчарованими та спантеличено хитали головами. Альфонсо Девіс намагався підбадьорювати Джамала Мусіалу, після гри рукою якого було призначено пенальті наприкінці матчу.