Вімблдон. Костюк та Кіченок виступлять у змішаному парному розряді

Відбулося жеребкування чемпіонату Вімблдону в міксті, де виступлять українські тенісистки Марта Костюк і Людмила Кіченок.

Як інформує BTU, Костюк заявилася на турнір у змішаному розряді разом із експершою «ракеткою» світу в парі поляком Лукашем Куботом, і в першому колі зіграють проти Кевіна Кравітца з Німеччини та американкою Ніколь Мелікар-Мартінес, передає Укрінформ.

Кіченок виступить разом із бразильським тенісистом Рафаелем Матосом, з яким дійшла до другого кола на Ролан Гаррос цього року. У першому колі нинішних змагань українсько-бразильська пара отримала у суперники співвітчизників Матоса — Бруно Соареша та Беатріс Аддад Майю.

Зазначимо, що Костюк вдруге у кар'єрі зіграє у змішаному розряді і вдруге на Вімблдоні. Торік разом із австралійцем Максом Перселлом вони вийшли до другого кола, але відмовилися від продовження боротьби. Кубот у свою чергу вигравав Вімблдон у парному розряді разом із Марсело Мелло у 2017 році.

Людмила Кіченок раніше грала на Вімблдоні в міксті три рази: 2017 — разом з Мате Павичем (Хорватія) — 1/4 фіналу, 2018 — разом з Артемом Сітаком (Нова Зеландія) — 2-е коло, 2021 — разом з Олівером Марахом (Австрія) — 3-й раунд.

Вімблдон-2022 триватиме до 11 липня.

На фото: Людмила Кіченок (BTU).

Источник