Усик очолив рейтинг найкращих боксерів світу за версією The Ring

Ломаченко на сьомій позиції.   

Чемпіон світу за версією WBO, WBA, IBF, IBO у надважкій вазі Олександр Усик очолив оновлений рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (pound-for-pound) за версією видання The Ring, передає Укрінформ.

Українець вийшов на перше місце після поразки Сауля «Канело» Альвареса від Дмитра Бівола у поєдинку за титул WBA у напівважкій вазі. Мексиканець опустився на шосту позицію у рейтингу pound-for-pound.

На другому місці рейтингу P4P від ​​The ​​Ring розташувався чемпіон світу за версією WBO у напівсередній вазі Теренс Кроуфорд, на третьому – володар титулів WBA та IBF у найлегшій вазі Наоя Іноуе. Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко посідає сьому позицію.

Наразі Усик продовжує підготовку до реваншу проти британця Ентоні Джошуа. Перший бій відбувся у вересні минулого року, коли українець переміг британця одноголосним рішенням суддів та став новим чемпіоном світу у надважкій вазі. Реванш планують провести 23 липня на Близькому Сході.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 78-й день.

Источник