Збірна Україна з футболу провела перше тренування перед іграми Ліги націй

Футболісти націрнальної збірної України, які готуються до вересневих поєдинрків Ліги націй УЄФА, провели у Варшаві перше тренування.

До розташування збірної у варшавському готелі Mariott прибули викликані гравці «Динамо» та «Шахтаря», які провели свої єврокубкові матчі в Польщі. Рейсом із Дубая прилетів Андрій Ярмоленко, який виступає в еміратському «Аль-Айні», передає Укрінформ. 

На жаль, запізнився рейс із Ларнаки, яким летіли дніпряни Артем Довбик та Олександр Піхальонок, відтак гравці «Дніпра-1» не встигли на вечірнє тренування, яке пройшло на стадіоні клубу четвертого польського дивізіону «Гутник» (Варшава), і зустрілися з партнерами по збірній дещо пізніше. 

Тренування мало відновлювальний характер. Головний тренер Олександр Петраков вирішив не розділяти команду на групи — усі польові гравці працювали разом. Основне завдання, поставлене коучем сьогодні, —  відновитися після клубних ігор і перемкнутися на роботу в національній команді.

Після пробіжки та фізичних вправ польові гравці зіграли в теніс-бол. Водночас тренер воротарів В’ячеслав Кернозенко провів повноцінне заняття з трьома голкіперами, присутніми зараз у таборі «синьо-жовтих» — Анатолієм Трубіним, Дмитром Різником та Євгеном Волинцем. 

У Варшаві команда тренуватиметься ще два дні — 17-го та 18 вересня, а вранці 19-го вирушать літаком до Глазго на матч із Шотландією. Там до складу збірної приєднаються представники іноземних клубів. 

Фото: uaf.ua.

Источник