Гілларі Клінтон: Камала дбає про всіх американців, Дональд — лише про себе

Ексдержсекретар США Гілларі Клінтон заявила, що кандидатка у президенти від демократів Камала Гарріс дбає про всіх американців, тоді як її суперник Дональд Трамп – лише про себе.

Як передає власкор Укрінформу, таку позицію Клінтон висловила на національному з’їзді Демократичної партії США в Чикаго.

«Камала має характер, досвід і бачення, які допоможуть нам рухатися вперед, – сказала Клінтон, додавши, що давно знає Гарріс. – Ми обидві починали як молоді юристки, допомагаючи дітям, котрі зазнали жорстокого поводження та нехтування. Така робота змінює людину».

За словами Клінтон, Гарріс боротиметься за американців, за добре оплачувані робочі місця, «відновить права на аборти по всій країні».

«Як прокурор Камала садила за ґрати вбивць і наркоторговців, і вона ніколи не заспокоїться, захищаючи нашу свободу і безпеку, тоді як Дональд Трамп заснув на власному судовому процесі, а коли прокинувся, то увійшов в історію як перша людина, котра — балотувалася на посаду президента з 34 звинуваченнями в злочинах», сказала ексдержсекретар.

На її переконання, Гарріс захищатиме демократію і конституцію, боронитиме Америку від ворогів – зовнішніх і внутрішніх.

«Камала піклується про дітей та сім'ї, піклується про Америку. Дональд піклується лише про себе», – додала Клінтон, закликавши боротися «за правду та за Камалу, оскільки вона боротиметься за нас».

Також вона наголосила на важливості протистояти загрозам, «які Трамп та його союзники становлять для верховенства права й нашого способу життя».

Як повідомляв Укрінформ, Демократична партія США зібралася в понеділок ввечері на національний з’їзд у Чикаго для урочистого висунення віцепрезидентки Камали Гарріс кандидатом на посаду президента. З'їзд триватиме до четверга, 22 серпня.

Источник