На станції метро у Нью-Йорку сталася стрілянина, є поранені

Декілька людей отримали вогнепальні поранення на платформі станції метро у Нью-Йорку під час ранкової години пік у вівторок.

Про це передає Укрінформ із посиланням на The New York Times.

За даними пожежної служби, загалом 13 осіб постраждали, кілька з них — унаслідок стрілянини.

Зазначається, що вогнепальні поранення отримали п'ятеро людей, двоє — у тяжкому стані. Решта постраждали через тисняву й падіння.

Поліція розшукує підозрюваного в протигазі та помаранчевому будівельному жилеті, сказав представник правоохоронних органів.

#BREAKING Several people shot in #Brooklyn — subway
Police also confirms that explosive devices are present at the 36th Street station. Possible terror attacks pic.twitter.com/eNBUZwJ0Jw

— 🇺🇦 𝐌𝐢𝐜𝐡𝐚𝐞𝐥 𝐀𝐫𝐢𝐳𝐚𝐧𝐭𝐢 ☀ (@MArizanti) April 12, 2022

Поліцейських викликали на станцію метро «36-а вулиця», де лінії D, N і R проходять через район Сансет-Парк, близько 8:30 ранку, поінформували в департаменті поліції. Вони також отримали повідомлення про задимлення всередині станції. На місці події не було виявлено жодних вибухових пристроїв.

Представники транспортного управління зазначили, що рух поїздів трьох ліній призупинено через слідчі дії.

На станції метро у Нью-Йорку сталася стрілянина, є поранені / Фото: G.N.Miller/NYPost, angry_yeti/Instagram

Зазначається, що цього року у Нью-Йорку почастішали випадки стрілянини та зросла кількість злочинів із застосуванням вогнепальної зброї. Згідно зі статистикою департаменту поліції, станом на початок квітня, кількість випадків стрілянини зросла з 260 до 296 порівняно з тим самим періодом минулого року.

Фото: angry_yeti/Instagram

Источник