Spotify додав функцію коментування подкастів

Музичний стрімінговий сервіс Spotify запустив функцію додавання коментарів до епізодів подкастів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Spotify.

Сервіс повідомив, що нова функція стане у нагоді авторам подкастів, які хочуть збільшити свою аудиторію та побудувати міцніші стосунки із слухачами та шанувальниками.

У Spotify додали, що функція «Коментарі» розширює можливості запитань і відповідей, а також опитувань, запроваджених сервісом у 2021 році.

Як пише The Verge, коментарі, які залишатимуть користувачі, за замовчуванням будуть приватними. Автори подкастів повинні будуть схвалити кожен коментар, що вони хочуть зробити доступним для загалу.

Крім цього, творці контенту можуть обрати, чи буде функція «Коментарі» доступною для всього їхнього шоу, чи лише для окремих епізодів. Автори також можуть відмовитися від нової функції на Spotify.

Творці контенту можуть керувати коментарями у веб-додатку Spotify for Podcasters починаючи із вівторка, а також в оновленому мобільному додатку з такою ж назвою, який буде запускатися поетапно протягом наступних кількох днів.

Нова функція Spotify буде доступною для користувачів на більшості ринків сервісу.

Як повідомляв Укрінформ, у квітні застосунок для знайомств Tinder додав нову функцію безпеки у додаток Share My Date ("Поділіться моїм побаченням"), щоб користувачі могли повідомляти друзям і родичам, де вони перебувають на своїх побаченнях.

Источник