У Новосибірську палають склади: вогонь охопив понад 1800 квадратних метрів

В обласному центрі рф Новосибірськ сталася велика пожежа на складах – вогнем охоплено близько 1800 кв. м., перед цим було чути вибухи.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на місцеве видання новин «НГС. Новини».

«На момент прибуття будівля повністю у вогні. Площа пожежі 1805 кв. м. Ранг пожежі № 2. Створено штаб пожежогасіння. Існує загроза сусіднім будівлям. За оперативною інформацією, постраждалих немає», — повідомили в пресслужбі МНС росії по Новосибірській області.

У ліквідації пожежі беруть участь понад 70 осіб та 20 одиниць техніки. Триває нарощування угруповання необхідних сил та спецтехніки пожежно-рятувального гарнізону, водночас на місце пожежі прямує пожежний поїзд.

Уточнюється, що пожежа сталася у складській двоповерховій будівлі на вулиці 2-а Станційна, 30. Очевидці також зазначають, що на Станційній вулиці через пожежу відчувається "жахливий запах пластику".

Останнім часом у росії зросла кількість масштабних пожеж. Так, тиждень тому у Владивостоці вогонь знищив приміщення на 2 тисячах квадратних метрів. На початку грудня горів склад Мікоянівського м'ясокомбінату у москві. Наприкінці листопада у Волгограді палали ангари з пластиком. Також горіли НПЗ у Сибіру, нафтобаза в Суражському районі Брянської області, великі торгові центри у москві та московській області, ТЕЦ у Пермі, нафтонакопичувач на аеродромі у Курську, комбінат "Слава" у Брянській області.

Источник