У трьох областях РФ заявили про нічну атаку безпілотників

У Росії повідомили про нічну атаку безпілотників на Брянську, Смоленську та Бєлгородську області. В останній після атаки спалахнула масштабна пожежа.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Настоящее время.

Зазначається, що у Шебекінському районі Бєлгородської області всю ніч ліквідовували пожежу, яка виникла через падіння уламків збитого дрона. Також через горіння хмизу та підстилки у лісовому масиві тимчасово перекривали ділянку траси.

«В окрузі велика кількість пожеж. Працюють п’ять пожежних бригад, від департаменту лісного господарства задіяні шість одиниць техніки», — заявив губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

Вранці 15 вересня Гладков повідомив, що поки загасити вогонь не вдалось, пожежники залишаються на місці займання. Він додав, що постраждалих немає.

Так само про відсутність постраждалих під час атаки безпілотників повідомили губернатори Смоленської області Василь Анохін і Брянської області Олександр Богомаз.

У Росії заявили про нібито збиття цієї ночі 29 БПЛА.

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня у Росії заявили про збиття 144 дронів. Зокрема був атакований підмосковний аеропорт Жуковський, його закривали на приліт та виліт літаків. Рейси з міркувань безпеки не приймали також аеропорти Внуково та Домодєдово.

Фото ілюстративне

Источник