Золоті поверхні, вертолітні майданчики і навіть лікарня: The Sun показала супер’яхту путіна

Британська газета The Sun отримала ексклюзивні світлини внутрішніх інтер'єрів супер'яхти «Шехерезада», яка, ймовірно, належить лідеру рф володимиру путіну.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті видання.

Офіційна вартість «Шехерезади», коли вона була завершена два роки тому, становила 500 млн фунтів стерлінгів, але інсайдери гворять, що сума може бути ближче до 750 млн фунтів стерлінгів.

The Sun показала позолочені інтер’єри путінської супер’яхти / Фото: The Sun

За словами чоловіка, який допомагав будувати яхту, кожна поверхня судна мармурова або золота.

«Тут є незліченна кількість басейнів, спа, сауна, театр, бальний і тренажерний зал, два вертолітні майданчики. Це як мінімісто. Є навіть лікарня», – додав він.

Серед іншого в 140-метровій яхті є ванні кімнати із золотими тримачами для рулонів туалетного папіру та кранами.

Нині люксове судно стоїть в Італії, а саму італійську владу закликають конфіскувати яхту.

Раніше команда російського політика-опозиціонера Олексія Навального провела розслідування, в якому показала, що екіпаж супер'яхти "Шехерезада" значною мірою сформований зі співробітників російської федеральної служби охорони. Це може свідчити, що її власником є ​​путін.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: The Sun

Источник