Час Путіна і його кліки минув — Офіс президента

Час Путіна і його кліки минув - Офіс президента

Фото: Getty Images Росія зазнає військової поразки, і це — неминуче, підкреслив Михайло Подоляк

Михайло Подоляк зазначив, що Росію нині принижують навіть ті регіони світу, які вона вважала «своїми».

Президента України Володимира Зеленського вітають в кожній країні як «сильного лідера вільного світу», а Росію принижують в тих регіонах, які вона вважала раніше «своїми». Це свідчить про те, що вже «минув час» очільника Кремля Володимира Путіна та його поплічників. Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter в п’ятницю, 19 травня.

«Мало існує у світі задоволень, більших за споглядання реакцій Москви на візити президента Зеленського. Як демон, окроплений святою водою, Кремль б’ється в конвульсіях. Задіює мережу десятиліттями підгодовуваних агентів, продажні ЗМІ, агентів впливу. Марні спроби закричати, перекричати, саботувати – і кожного разу безуспішно, знову й знову стикаючись із приниженням навіть у тих регіонах, які по-імперському вважав «своїми» або щодо яких намагався переконати в цьому решту світу», — зазначив він.

Радник додав, що повага, яку неможливо купити за гроші, є справжньою силою, більшою ніж газова труба чи корупційні відкати. Україна змусила поважати свою думку та слово.

«На кожній зустрічі звучить прямо чи сигналізується опосередковано: час Путіна (Володимир Путін, російський диктатор, — ред.) та його кліки злочинців минув. Навіть там, де їх не вважають поганцями, їх вважають жалюгідними. Росія зазнає військової поразки, і це — неминуче. Міжнародне право буде повернене на порядок денний. Час обговорювати післявоєнний устрій світу», — резюмував Подоляк.

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, коментуючи загибель російських пропагандистів в інтерв’ю Yahoo News, заявив, що українці «вбивали росіян і будуть вбивати будь-де на цьому світі до повної перемоги України».

Пізніше він пояснив, що його слова вирвали з контексту і йшлося тільки про воєнних злочинців.

Джерело