До 30-річчя ЗСУ запустили челендж «30 днів вдячності»

В інтернеті стартував челендж “30 днів вдячності”, приурочений до 30-річчя Збройних сил України.​

​Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Міністерство оборони .

Задав старт челенджу головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний.

Естафету прийняли полковник ЗСУ Анатолій Штефан, директор благодійного фонду "Повернись живим" Тарас Чмут та Міністерство оборони.

Як зазначається, для участі в челенджі “30 днів вдячності” необхідно обрати, кого або що учасник захищає та про що хотів би розповісти іншим (це може бути хтось із близьких, знайомих, дім, український прапор, місто, у якому учасник проживає чи служить).

Наступний крок — попросити когось зі знайомих, колег, друзів зняти відео та ​стати в кадр одягненим у військову форму. ​ ​Далі учаснику слід поставити за собою когось, хто для нього дорогий, або показати мирний прояв життя, який він захищає. ​

На завершення необхідно в дописі розповісти про те, кого або що учасник захищає — з використанням хегштегів #ЗСУ30 та #ПідЗахистомЗСУ — та позначити трьох колег-військових або цивільних друзів, яким передається челендж.​

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні до 30-річчя Збройних сил відбувся перший військовий забіг Military Run UA, у якому взяли участь майже 1,1 тис. цивільних громадян, а також військовослужбовці всіх видів та родів військ.

Фото: mil.gov.ua

Источник