ФСБ заявила про обстріли по території Брянської області

ФСБ заявила про обстріли по території Брянської області

Фото: Новости Брянска Дим над селищем Климово

Селище Климово у Брянській області нібито обстріляли з артилерії, стверджують місцеві ЗМІ.

У Брянській області РФ зазнав мінометного обстрілу автомобільний пункт пропуску Нові Юрковичі. Про це повідомляє місцеве видання Новости Брянска з посиланням на регіональне управління ФСБ у четвер, 14 квітня.

Стверджується, що обстріл нібито проводився з території України.

«У момент обстрілу там було більш як 30 українських біженців, які прямували в РФ, котрих евакуювали. Пошкоджено два автомобілі, що належать біженцям», — пише видання.

У російській спецслужбі заявляють, що вогнем у відповідь вогнева точка придушена. При цьому з російської сторони постраждалих немає, а пункт пропуску продовжує функціонувати.

Також стверджується, що селище Климово у Брянській області обстріляли з артилерії. При цьому снаряди влучили у житлові будинки. Постраждали семеро людей, серед них одна дитина і одна вагітна. Заняття у школах призупинено, дітей відправили додому.

Увага! Відео містить нецензурну лексику!

Нагадаємо, за останні два тижні Росія неодноразово заявляла про обстріли своїх прикордонних пунктів у Курській області. Востаннє це сталося 13 квітня у Коренівському районі Курської області.

Напередодні повідомлялося, що Росія планує теракти на своїй території. Українська розвідка вважає, що йдеться про мінування та підрив житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах, а також про завдання ракетно-бомбових ударів по Бєлгороду або одному з міст Криму.

Джерело