Міноборони РФ розсилає до шкіл «листи ганьби»

Міноборони РФ розсилає до шкіл "листи ганьби"

Фото: РосСМИ Міноборони РФ розсилає до шкіл, де навчалися військові, так звані «листи ганьби»

У листі йдеться, що «гвардії єфрейтор Дєтков Іван Олександрович» під час перебування в зоні бойових дій «проявив не властиві воїну десантнику малодушність і боягузтво, зрештою, зраду».

Оскільки російські військові масово відмовляються виконувати бойові завдання в Україні, Міноборони РФ розсилає до шкіл, де вони навчалися, так звані листи ганьби. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

У листі, що потрапив у розпорядження Геращенку, йдеться, що «гвардії єфрейтор Дєтков Іван Олександрович» під час перебування в зоні бойових дій «проявив не властиві воїну десантнику малодушність і боягузтво, зрештою, зраду».

«Він відмовився виконувати спеціальні завдання, тим самим зганьбив честь і славу регіону», — пише російське військове керівництво директору школи в селищі Новошахтенський Приморського краю РФ.

Міноборони РФ розсилає до шкіл "листи ганьби"

   

Раніше СБУ, посилаючись на перехоплену телефонну розмову, повідомляла: тіла російських солдатів складають на імпровізованих звалищах, де «двохсотих» так багато, що гори трупів досягають двох метрів заввишки.

Джерело