Медведєв заявив про «плани» щодо України та Грузії — соцмережі

Медведєв заявив про "плани" щодо України та Грузії - соцмережі

Фото: Википедия Дмитро Медведєв

Через понад 10 годин пропагандисти з посиланням на помічника Медведєва заявили, що його акаунт нібито був зламаний, але при цьому Медведєв не опублікував ні спростування, ані повідомлень про злам.

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що Грузія має бути повністю окупована, бо вона «раніше не існувала». Про це Медведєв написав у мережі Вконтакте, а Ксенія Собчак зберегла скріншот поста, хоча повідомлення було дуже швидко видалено.

Через більш як 10 годин пропагандисти з посиланням на помічника Медведєва заявили, що його акаунт нібито був зламаний, але при цьому Медведєв у соцмережах не опублікував ні спростування, ані повідомлень про злам.

Медведєв у видаленій згодом публікації міркував про те, що Київ і вся Україна мають бути звільнені «від банд націоналістів, які проповідують вигадане ними українство, Русь знову стане єдиною», а після цього Москва «на чолі зі слов’янським народом» піде «в наступний похід для відновлення кордонів нашої Батьківщини, які, як відомо, ніде не закінчуються».

Ішлося про те, що до 1801 року «такої країни, як Грузія, не існувало», і вона з’явилася нібито тільки в межах Російської імперії, тому «Північна і Південна Осетії, Абхазія і території Грузії, що залишилися, можуть бути об’єднані тільки в складі єдиної держави із Росією».

Була згадка і про Казахстан, названий «штучною державою», і «геноцид росіян» у цій країні.

«Ми не маємо наміру заплющувати на це очі. Поки туди не прийдуть росіяни, порядку не буде», — йшлося в публікації.

Раніше радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк назвав заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва «обличчям російського імперіалізму» у відповідь на його слова про долю України.

Подоляк потролив російську пропаганду

Джерело