Московські депутати дійшли думки, що РФ стала фашистською державою

Московські депутати дійшли думки, що РФ стала фашистською державою

Фото: скриншот Нарада депутатів Красносільського району Москви

Один з депутатів висловив думку, що цинічно планувати в Москві конкурс дитячого малюнка, коли в Україні через дії російських військових гинуть діти.

  Муніципальні депутати Красносільського району Москви, під час обговорення плану із соціально-виховної роботи з населенням, дійшли думки, що Росія перетворилася на фашистську державу.   Зокрема, один з депутатів заявив, що відмовляється голосувати за відповідний план, і зазначив, що проводити за такої ситуації танцювальні конкурси і конкурси дитячих малюнків буде цинізмом.   «Онуки і правнуки учасників Другої світової війни зараз кинуті в пекло бойових дій на території України. Я вважаю, що всі зусилля громадянського суспільства мають бути спрямовані тільки на те, щоб зупинити війну і вивести війська Росії з території України», – сказав депутат.   І лише один із присутніх депутатів заперечив, що конкурс дитячих малюнків тут ні до чого. Інші з тих, що висловилися, також засудили війну в Україну.   У результаті глава муніципальних зборів Олена Котьоночкіна визнала, що Росія перетворилася на фашистську державу:   – Влаштували для себе чиновники дні перемоги, і до чого це призвело… до утворення фашистської держави…   – Ти маєш на увазі Україну?   – Росію, Росію я маю на увазі.  

  Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков визнав, що Росія має значні втрати військ, а також висловив надію, що війна в Україні завершиться найближчими днями або в найближчому майбутньому – за результатами або боїв, або переговорів.   З’явився новий доказ вини РФ у «Бучанській різанині»  

Джерело