На Таврійському напрямку росіяни продовжують тактику «м’ясних штурмів» — Сили оборони

Російські загарбники на Таврійському напрямку продовжують застосовувати тактику «м’ясних штурмів» та бережуть свою техніку.

Про це речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

«На Таврійському напрямку за минулу добу ворог завдав вісім авіаційних ударів та 26 артобстрілів. Також відбулося 42 бойові зіткнення, більшість з яких — поблизу Мар’їнки. Варто сказати, що ворог продовжує тактику «м’ясних штурмів» та береже свою техніку», — зазначив Штупун.

За його словами, на Мелітопольському напрямку триває наступальна операція. Українські артилеристи для забезпечення штурмових дій протягом минулої доби виконали понад 1100 вогневих завдань. «Загалом у зоні відповідальності нашого угруповання окупанти втратили 413 осіб, 12 одиниць військової техніки. Окрім цього, ми знищили три польові склади з боєприпасами», — додав речник.

Як повідомлялося, за даними Генерального штабу ЗСУ, протягом минулої доби, 4 листопада, на фронті відбулося 82 бойових зіткнення. Авіація Сил оборони завдала 4 удари по ворогу.

Источник