Насувається зміна командування Чорноморським флотом РФ — соцмережі

Насувається зміна командування Чорноморським флотом РФ - соцмережі

Фото: Соцсети Новим командувачем Чорноморського флоту РФ планують призначити віце-адмірала Віктора Соколова

Чорноморський флот, яким із травня 2019 року командує адмірал Ігор Осипов, планується посилити віце-адміралом Віктором Соколовим.

Новим командувачем Чорноморського флоту РФ планують призначити віце-адмірала Віктора Соколова. Про це повідомляє телеграм-канал Кримський вітер із посиланням на власні джерела.

«Джерела повідомили про зміну командування Чорноморським флотом у Севастополі. Чорноморський флот, яким з травня 2019 року командує адмірал Ігор Осипов, планується посилити віце-адміралом Віктором Миколайовичем Соколовим», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що віце-адміралу Віктору Соколову 59 років.

«Пройшов службу від командира мінно-торпедної бойової частини на кількох кораблях, начштабу та командира дивізіону тральщиків (ТОФ) до заступника командувача Північного флоту (з 2013 року) та начальника Військово-наукового центру ВМФ Військово-Морська академія імені Адмірала Флоту Радянського Союзу .М. Г. Кузнєцова (з 2020 року)», — повідомляє ТГ-канал.

Нагадаємо, 9 серпня у Криму неподалік Новофедорівки пролунали вибухи на російській військовій базі.

Пізніше у Міноборони РФ заявили, що масштабні вибухи на авіабазі в Криму сталися через детонацію боєприпасів. Втрату авіатехніки та особового складу в РФ не визнають.

За оцінками Forbes Україна, було знищено літаків на понад $300 млн.

Джерело