Окупанти скинули з дрона гранату під Широкиним

У районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 11:00 із боку окупантів зафіксували одне порушення режиму припинення вогню — у районі Широкиного.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства оборони України.

“З початку доби, станом на 11 годину, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. У районі населеного пункту Широкине противник задіяв безпілотний літальний апарат, за допомогою якого скинув постріл ВОГ-17. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає”, — йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадали, що упродовж 17 грудня з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню — у напрямку Травневого, поблизу Новотошківського та двічі — у бік Новолуганського.

“Українські захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли. Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишаються незмінними”, — уточнюється у повідомленні.

“Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою українськими військовослужбовцями”, — йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, упродовж минулої доби, 17 грудня, із боку російсько-окупаційних військ зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

Источник