ППО, боєприпаси та бронетехніка: Резніков підбив підсумки чергового «Рамштайну»

Чергове засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн” підтвердило непохитну підтримку України у світі.

Як повідомляє Укрінформ, про це у Твіттері написав міністр оборони Олексій Резніков.

“14-й Рамштайн продемонстрував незмінну підтримку нашими партнерами України. Головний пріоритет — постачання зброї та обладнання, конче необхідного для визволення української території. Зосереджуємося на повітряній оборони, боєприпасах та броні”, — зазначив Резніков.

Він подякував міністрам оборони Люксембургу та Естонії за “презентацію конкретних кроків до створення ІТ-коаліції”, а міністру оборони Литви — за “ініціативу зі створення коаліції з розмінування”.

#Ramstein 14 has demonstrated our partners' unwavering support for Ukraine.
✅Priority: The supply of weapons & equipment urgently required for the liberation of 🇺🇦 territory.
✅Focus: Air defense, ammo, & armor.
✅New initiatives!
✅ Thank you to my colleagues 🇱🇺… pic.twitter.com/n0oXV1qlgE

— Oleksii Reznikov (@oleksiireznikov) July 18, 2023

“Окрема подяка великому другу України та моєму товаришу міністру оборони США за лідерство у безпрецедентній коаліції проти зла. Разом ми наполегливо працюємо над досягненням перемоги, справедливого миру й кращого майбутнього”, — наголосив міністр.

Як повідомляв Укрінформ, під час засідання Групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" у вівторок ішлося про підготовку навчань українських пілотів на F-16, а також забезпечення ЗСУ додатковими системами ППО, іншими озброєннями й боєприпасами.

Источник