РФ проведе танкові навчання біля кордонів України

РФ проведе танкові навчання біля кордонів України

Фото: Уралвагонзавод Модернізований танк Т-72Б3

У тактичних навчаннях візьме участь понад 400 військовослужбовців та близько 70 одиниць військової та спеціальної техніки.

У Ростовській області, РФ, на полігоні Кузьмінський у п’ятницю, 11 лютого, пройдуть військові навчання зі стрільби танків, БМП та артилерії. Про це повідомляє Міноборони РФ.

«На полігоні Кузьмінський у Ростовській області пройде двостороннє тактичне вчення з підрозділами мотострілецького з’єднання 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу», — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що в ході навчань буде розіграно ведення бойових дій щодо оборони своїх позицій та переходу в наступ із виконанням практичних стрільб зі стрілецької зброї, озброєння бойових машин та артилерійських знарядь.

У навчаннях візьмуть участь танки Т-72Б3, БМП-3, автоматичні станкові гранатомети АГС-17, протитанкові гранатомети РПГ-7.

Будуть використані безпілотні літальні апарати. Загалом у тактичних навчаннях візьме участь понад 400 військовослужбовців та близько 70 одиниць військової та спеціальної техніки.

Раніше повідомлялося, що у навчальному центрі Національної академії сухопутних військ добігає кінця навчання з використання гранатомета M141 Bunker Defeat Munition.

Джерело