РФ задіює в Україні «незначну частину свого потенціалу» — Пєсков

РФ задіює в Україні "незначну частину свого потенціалу" - Пєсков

Фото: Getty Images Пєсков заявив, що РФ має набагато більший потенціал, ніж Україна, і слова про можливу перемогу України «абсурдні»

Потенціали обох країн абсолютно непорівнянні, заявили в Кремлі, пояснюючи слова Путіна про те, що РФ «всерйоз ще нічого не починала» в Україні.

  Росія зараз залучає лише незначну частину свого потенціалу під час вторгнення в Україну. Про це у п’ятницю, 8 липня, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляють РосЗМІ.   Таким чином він прокоментував слова президента Володимира Путіна про те, що Росія «ще нічого не починала всерйоз в Україні».   «Глава держави апелював до тих заяв, які звучать із західних країн, з Києва, про те, що Київ на полі бою рухатиметься аж до перемоги. Тут Путін таким чином нагадав, що потенціали абсолютно непорівнянні. Потенціал Росії настільки великий у цьому плані, що лише незначна його частина зараз задіяна у ході спеціальної військової операції», — сказав Пєсков.   Він додав, що заяви представників Заходу щодо можливості України перемогти Росію «просто абсурдні».   Тим часом, у Генштабі ЗСУ сьогодні повідомили, що кількість загиблих солдатів РФ вже наближається до 37 тисяч. Також РФ втратила в Україні 1637 танків, сотні літаків та вертольотів, 15 кораблів та тисячі одиниць іншої військової техніки.      

Джерело