росіяни скаржаться, що «план не спрацював, а калібри-хрінібри не допомагають…» — ГУР

Чергова перехоплена розмова російського окупанта з дружиною яскраво демонструє моральний стан військових рф та ставлення до них власних командирів.

Пререхоплену розмову російського загарбника з дружиною у Фейсбуці оприлюднило Головне управління розвідки МОУ, передає Укрінформ.

Росіянин скаржиться на відсутність нормального харчування. Замість штатних сухпаїв видають малоїстівні консерви: «Дали якусь консерву, яку жерти неможливо. Відкрили тушкованку, а там одні дупи курячі. У замполита зник КАМАЗ з сухпайками. Тепер нам жерти нема чого».

Так само несхвально окупант відгукується і до дій свого командування: «Слухайте більше нашого президента-дебіла… Я з першого дня казав, що це не приведе до хорошого… Місиво ще попереду основне… Хвалені калібри-хрінібри нічого не допомагають». На що дружина окупанта зробила висновок, що «план не спрацював».

Росіянин підсумував розмову сподіванням «дотягнути до пенсії» і піти з армії.

Як повідломляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, російські війська з 24 лютого по 9 квітня втратили близько 19 100 осіб.

Також ворог втратив танків ‒ 705 одиниць, бойових броньованих машин ‒ 1895, артилерійських систем – 335, РСЗВ — 108, засобів ППО — 55, літаків – 151, гелікоптерів – 136, автомобільної техніки — 1363, кораблів / катерів — 7, цистерн з ПММ — 76, БПЛА оперативно-тактичного рівня — 112, спеціальної техніки — 25, пускових установок ОТРК/ТРК — 4.

Источник