Шойгу заявив, що війна закінчиться виконанням усіх завдань Путіна

Шойгу заявив, що війна закінчиться виконанням усіх завдань Путіна

Фото: Минобороны РФ Шойгу сподівається на захоплення України

Міністр оборони РФ заявив, що зараз для нього пріоритет — зберегти життя та здоров’я підлеглого особового складу.

Глава Міноборони РФ Сергій Шойгу заявив, що війна в Україні завершиться повним виконанням усіх завдань, які поставив президент Володимир Путін. Про це Шойгу заявив на селекторній нараді в Міноборони РФ у вівторок, 5 липня, повідомляють РосЗМІ.

«Сьогодні для нас головні пріоритети — збереження життя та здоров’я підлеглого особового складу, виключення загрози безпеці цивільного населення. Спеціальна військова операція триватиме до повного виконання завдань, поставлених верховним головнокомандувачем», — заявив Шойгу.

Він також розповів про нібито «знищення 170 іноземних найманців та співробітників ПВК за 10 днів» і що нібито «99 іноземців відмовилися від бойових дій та залишили країну».

Крім того, за словами Шойгу, російські сапери нібито очистили від мін понад 3700 гектарів території так званих «ДНР і ЛНР», а окупаційна влада нібито створила «два гуманітарні коридори для руху цивільних морських суден» і нібито «повністю усунула мінну небезпеку в акваторії порту Маріуполь».

Нагадаємо, напередодні Путін відправив загарбників Луганщини відпочити, заявивши, що під час відпочинку вони мають «наростити сили».

Раніше британська розвідка дала прогноз щодо битви за Донецьку область. Повідомлялося, що російські війська на Донеччині міста рівнятимуть із землею артилерією, так само, як це було в Луганській області.

Джерело