Ворог за добу втратив на Таврійському напрямку понад дві роти – Тарнавський

Упродовж 28 липня російські окупанти втратили на Таврійському напрямку вбитими і пораненими понад 2 роти військовослужбовців.

Як передає Укрінформ, про у телеграмі повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

За його словами, наразі сили оборони системно вибивають ворога та мають певний успіх. Зокрема, українські військові звільнили Старомайорське на Донеччині і закріплюються на досягнутих рубежах.

"За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали більше двох рот. Знищено 19 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 2 танки, 4 ББМ, гармата Д-20, БПЛА "Supercam", БПЛА "Zala", БПЛА "Еленор", гармата 2А36 "Гіацинт-Б" та автомобільна техніка. Також було знищено 8 складів боєприпасів ворога", — йдеться у повідомленні.

Тарнавський також зазначив, що упродовж 27 липня ворог 17 разів атакував українські позиції на Таврійському напрямку та здійснив 666 обстрілів, натомість артилерійські підрозділи Сил оборони виконали 1510 вогневих завдань.

Як раніше повідомляло агентство, у наступі ЗСУ роблять акцент на розм'якшенні лінії оборони росіян.

Источник