У Кремлі назвали умову зустрічі Путіна та Зеленського

У Кремлі назвали умову зустрічі Путіна та Зеленського

У Кремлі заявили, що не відмовляються від переговорів

У Москві заявили, що зустрічі на найвищому рівні має передувати підготовка угоди, а робота в цьому напрямку поки що не ведеться.

У Кремлі заявили, що не відмовляються від зустрічі президента України Володимира Зеленського із Володимиром Путіним. Проте за її підсумками має бути підписаний документ, а підготовки до цього наразі немає. Про це у п’ятницю, 13 травня, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляють РосЗМІ.

За його словами, позиція російської сторони щодо зустрічі Зеленського та Путіна не змінилася. Пєсков додав, що Москва не відмовляється від такої можливості, але вона має бути підготовлена.

«Підготовка цієї зустрічі може і має бути виражена виключно у розробці відповідного документа, угоди, яка має бути підписана на найвищому рівні», — зазначив представник Кремля.

При цьому Пєсков уточнив, що рух із розробки підсумкового документа зустрічі на найвищому рівні відсутній.

Нагадаємо, наприкінці березня в Офісі президента заявляли, що документи для зустрічі Зеленський-Путін готові. Проте вона так і не відбулася, після чого у Зеленського заявили, що переговори двох президентів «не на часі».

Зеленський: Путіну варто подумати про збереження РФ

Джерело