Зеленський вручив державні нагороди розвідникам

Українська розвідка ефективно може стримувати і протидіяти зовнішнім загрозам, настав час розпочати наступальні дії щодо відстоювання національних інтересів держави.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час зустрічі зі службовцями Служби зовнішньої розвідки, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу глави держави.

«Ми навчилися досить ефективно стримувати та протидіяти зовнішнім агресіям. Впевнений, настав час переходити до наступальних дій щодо відстоювання наших національних інтересів. Ви маєте досвід і можливості для втілення такої стратегії. Інтелект, здатність генерувати нешаблонні рішення для гострих проблем, відвага й самовідданість кожного розвідника мають і надалі залишатися дієвими інструментами для роботи на благо нашої держави», – переконаний Президент.

Він наголосив, що зараз Україна протистоїть вкрай небезпечним загрозам, зокрема загрозам суверенітету, територіальній цілісності та єдності, у цей вирішальний період надзвичайно важливу роль відіграє саме ефективна розвідка.

Участь Президента в урочистому заході з нагоди Дня зовнішньої розвідки України / Фото: Офіс Президента

Источник