Дванадцять концертів у громадах: підсумки культурно-мистецької акції на Миколаївщині

 

 

У вівторок, 30 липня, відбувся пресбрифінг за участі заступника начальника управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Бойченка.

 

Посадовець розповів про виступи творчих колективів у рамках патріотичної культурно-мистецької акції «Ми – вистоїмо!», які протягом червня проходили на відкритих майданчиках та у будинках культури територіальних громад регіону. Усі заходи відбувалися із дотриманням безпекових норм.

 

«Попри воєнний стан, культурне життя на Миколаївщині вирує. Один із прикладів цього спільний творчий проєкт управління культури, національностей та релігій Миколаївської облвійськадміністрації, оркестру Нацполіції й колективу «Південний патруль» та народного ансамблю бального танцю «Грація» Обласного палацу культури. Ми створили музичну програму, з якою дали 12 концертів у територіальних громадах регіону. Головна мета таких виступів була, насамперед співом підтримати ментальне здоров'я населення та підняти національно-патріотичний дух», – зазначив Віталій Бойченко.

 

Відео з брифінгу тут: https://youtu.be/PlyNA62ud1E

 

Фото: Управління культури, національностей та релігій Миколаївської ОДА