Діалог з бізнесом: Віталій Кім зустрівся з підприємцями Миколаївщини

 

У четвер, 17 жовтня начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім зустрівся з підприємцями – учасниками бізнес-спільноти «Board». Це перший захід, який відбувся у рамках платформи «Діалог влади з бізнесом». 

 

Також у зустрічі взяли участь його заступник Микола Марінов та директор департаменту економічного розвитку та регіональної політики ОВА Олександр Корольов. 

 

Відкриваючи зустріч очільник області повідомив, що на базі ОВА запровадили систематичні онлайн та офлайн зустрічі «Діалог влади та бізнесу».

 

«Це хороша практика для того, щоб ми почули місцевих підприємців. Активна комунікація з бізнесом та відкритість до нього – запорука сталого розвитку регіону. Я за якісний конструктив з позитивним результатом для обох сторін», – зазначив Віталій Кім.

 

Окресленні теми та питання зустрічі — бронювання, участь миколаївських виробників у програмі «Національний кешбек», розвиток переробної промисловості, державні та місцеві програми підтримки, кредитування бізнесу на пільгових умовах тощо. 

«Крута ідея збирати бізнес-спільноту Миколаївщини для живого діалогу. У такий спосіб ми можемо напряму озвучити проблемне питання та отримати відповідь. Особисто я підтримую усі кроки на підтримку виробників», – поділився враженнями від спілкування підприємець Олексій Земляний.

 

Зустріч влади з бізнесом пройшла злагоджено та конструктивно. Внесені пропозиції підприємців прийняті до уваги та опрацювання.

Нагадаємо, платформу «Діалог влади та бізнесу» створили за дорученням Володимира Зеленського для оперативного розв'язання проблемних питань підприємців у кожній області та територіальній громаді на базі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

 

Головним завданням ініціативи є покращення економічного та інвестиційного клімату в усіх областях, збільшення кількості нових підприємств та розширення наявних виробництв, покращення динаміки надходжень до місцевих бюджетів тощо.