Кабінет Міністрів України відзначив талановиту мешканку Казанківської громади за особливі досягнення молоді у розбудові України

 

16-річна жителька смт Казанка Баштанського району Ксенія Болотських нещодавно отримала грошову Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.

 

Ксенія займається творчою та волонтерською діяльністю, членкиня Казанківської Молодіжної Ради, благодійної організації «Джерело Рідного Краю», студентка комунального закладу фахової передвищої освіти «Новобузький фаховий педагогічний коледж» Миколаївської обласної ради.

 

Дівчина стала однією з двадцяти стипендіатів. Їй присудили премію у номінації «За національно-патріотичне виховання громадян, утвердження національної ідентичності громадян на основі духовних цінностей українського народу, національної самобутності, підготовку молоді до захисту незалежності і територіальної цілісності України, самовідданість, виявлену в захисті незалежності і територіальної цілісності України, популяризацію серед молоді служби у Збройних Силах та інших утворених відповідно до закону військових формуваннях та правоохоронних органах».

 

Загалом премії присуджували у п'яти номінаціях людям віком до 35 років, досягнення яких сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні.

 

Ця нагорода стала визнанням активної громадської діяльності та безперервної підтримки цінностей та ідей, що спрямовані на зміцнення національної самобутності України серед молоді. Наша гордість – це активна, ініціативна молодь, яка прагне покращувати країну та допомагати Збройним Силам України у важливих справах.

 

Вітаємо Ксенію з високим досягненням та бажаємо подальших творчих успіхів й нових звершень!

 

За інформацією Баштанської районної військової адміністрації.