Втрати окупантів — ЗСУ знищили понад 300 окупантів — 13 березня 2024 :: Донеччина

На Таврійському напрямку українські військовослужбовці ліквідували 387 окупантів минулої доби, 12 березня. Крім того, Сили оборони знищили 45 одиниць військової техніки. Про це повідомили у пресслужбі об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку.

«Загальні втрати ворога у живій силі становили 387 осіб. Загальні втрати ворога у озброєнні та військовій техніці минулої доби склали 45 одиниць без урахування БпЛА. Зокрема, 2 танки, 10 ББМ, 12 артсистем, 1 РСЗВ, 1 ЗПГ (АГС), 16 автомобілів та 3 одиниці спецтехніки. Сили оборони України знищили 1 склад боєприпасів та 5 важливих об’єктів ворога. Нейтралізовано чи знищено 297 БпЛА різних типів», — йдеться у повідомленні.

У зоні відповідальності ОСУВ «Таврія» на Авдіївському напрямку нашими захисниками та захисницями відбито 26 атак росіян у районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати окупантів у районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки Донецької області. Росіяни за підтримки авіації 26 разів намагалися прорвати оборону українських військ.

На Оріхівському напрямку ЗС РФ 12 разів атакували позиції наших захисників у районах Старомайорського Донецької області, на захід від Вербового та Роботино Запорізької області.

Раніше ми писали, що внаслідок нічного обстрілу Мирнограда двоє людей загинули, ще п’ять – отримали поранення. Пошукову операцію на місці події завершено.

Читайте також:

«Новини Донбасу» у Telegram — лише найважливіше. Підписуйтесь!

Джерело