«Зачистка ФСБ»: В окупованому Мелітополі намагалися підірвати одного з поліцейських-колаборантів — 18 вересня 2022 :: Новини Донбасу

Сьогодні в окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух у центрі міста. За попередньою інформацією, у такий спосіб росіяни намагалися ліквідувати одного з поліцейських-колаборантів Дениса Стефанкова. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, вибухівка спрацювала в одному із дворів на вулиці Ярослава Мудрого.

«Потужний вибух у дворі мелітопольської багатоповерхівки у центрі міста — ймовірний результат зачистки ФСБ. За попередніми даними, під час «розбірок» вони хотіли усунути одного з колаборантів-поліцейських — так званого «начальника ГБР народної міліції»», — написав Федоров у своєму Тelegram-каналі.

Він зазначив, що Денис Стефанков є одним із 118 зрадників-поліцейських, за якими українська сторона готувала арешт на все нерухоме та рухоме майно, що належить йому.

«Усім, хто зрадив Україну, має бути зрозумілим: ви не потрібні Росії. Після того, як вас використовують, ви перетворитеся на витратний матеріал», — додав Федоров.

Читайте також:

Подробиці вбивства «генпрокурора ЛНР»

Джерело