Слюсар Херсонводоканалу Петро Тукан отримав державну нагороду

Слюсареві МКП “Херсонський водоканал” Петру Тукану присвоєно почесне звання “Заслужений працівник сфери послуг України”.

Відповідний указ підписав президент України Володимир Зеленський 23 серпня 2023 року.

Заслужений працівник сфери послуг України — державна нагорода України, яка надається працівникам підприємств, організацій та установ побутового обслуговування населення, науково-дослідних і проєктних інститутів, конструкторських бюро і лабораторій, органів управління торгівлі, заготівель, громадського харчування, зв’язку, побутового обслуговування населення за бездоганну працю у сфері послуг, досягнення значних показників у виробництві та високу культуру обслуговування населення.

Нагадаємо, після підриву дамби Каховської ГЕС, який стався 6 червня 2023, на території Корабельного району міста було затоплено дві насосні станцій водопроводу, а також три насосні станції каналізації.

Крім цього, по місту було затоплено ще три насосні станції каналізації та 15 артезіанських свердловин у прибережних районах Херсона.

Працівники Херсонського водоканалу з перших годин катастрофи долучилися до ліквідації наслідків затоплення та відновлення водопостачання.

Джерело