Нічний обстріл Харкова: що пошкодили окупанти

Фото: ХОВА. Нічний терор харків'ян триває. Ракети запускають з території Бєлгорода.

Армія РФ вночі завдала чотири ракетних удари.

Вибухи пролунали близько 2:00. Пошкоджені кілька об’єктів інфраструктури в Індустріальному та Холодногірському районах, які не мають ніякого стосунку до військових. Інформації про постраждалих немає.

«В Індустріальному районі фактично на пустирі пошкоджена електроопора та трамвайні рельси. Ще один прильот у районі Окружної поруч із двоповерховою будівлею. Осколками пошкоджений фасад, частково дах, вибиті вікна», — повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

За інформацією голови ХОВА Олега Синєгубова, у Холодногірському районі окупанти пошкодили готельно-ресторанний комплекс. Крім того, руйнувань зазнали котельня і фасад медичної лабораторії.

У прокуратурі розказали, що окупанти обстріляли Харків ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ.

Нагадаємо, щоночі з Бєлгородської області по Харківській запускають від двох до 10 ракет, останнім часом окупанти викристовують ракети ЗРК С-300. Вони знищують об’єкти критичної інфраструктури, школи, виші, комунальні підприємства Харкова. Як правило, під час запуску кілька ракет падають на місці.

Удень Харків найчастіше обстрілюють з реактивних систем залпового вогню. 8 серпня під час обстрілу загинув чоловік на Павловому Полі, який вийшов із власного будинку за покупками. Кілька десятків касетних боєприпасів у цьому місці не розірвалися.  

Джерело