Шахрай більше не очолює Харківську митницю

Олег Шахрай. Фото: Харківська митниця Чиновника перевели до Львова.

У Олега Шахрая — 25-річний стаж.

Нового керівника у Львівській митниці офіційно представили 23 серпня. Ним став Олег Шахрай, який раніше очолював Харківську митницю. Про це пресслужба митниці розповіла місцевому медіа Tvoemisto.tv.

«Олег Шахрай є радником митної служби І-го рангу з 25-річним стажем. У грудні 2021 року його призначили в. о. керівника Харківської митниці. Із початком повномасштабного вторгнення та окупації лише на одному митному пості під його керівництвом 42 митники перейшли на бік Росії», — повідомило видання.

Раніше повідомляли: Харківʼянина обрали до Вищої ради правосуддя

Tvoemisto.tv поінформувало, що в Антикорупційному моніторингу Львівщини зауважують: відповідно до декларації за 2020 рік, Олег Шахрай одружений та має двох дітей. У його власності — дві земельні ділянки у Плесецькому на Київщині. Дружина працює в СБУ у Києві, їй належить квартира у столиці та дві земельні ділянки у Вишгороді та Плесецькому на Київщині, дачний будинок у Вишгороді, також автомобіль Toyota Land Cruiser Prado 150.

Нагадаємо, до призначення на Харківську митницю Олег Шахрай очолював митний пост «Східний» Київської митниці. Його завданнями у Харківській митниці були організація роботи з наповнення бюджету та протидія контрабанді.

Джерело