Англійська мова для дітей онлайн – просте навчання з ефективним підходом

Вивчати іноземну мову ніколи не пізно, але найкраще робити це в ранньому віці. Як іноземна найчастіше вибирається англійська мова, яка вважається універсальною, простою і вкрай затребуваною. Навчання є у віці від 4 років, причому основний акцент робиться на ігровий підхід, а не заучування матеріалу, яке виснажує дітей.

Свій унікальний підхід пропонує онлайн школа All Right, де є кілька програм під різні вікові групи. За підсумками англійська мова для дітей онлайн буде адаптована під їх запити та вік, за винятком будь-яких бар’єрів та обмежень. Попередньо варто записати дитину на пробний урок, щоб визначити її рівень знань та отримати знижку.

Особливості курсів від All Right

Застосовується методологія з урахуванням Кембриджської методики. Форма уроків завжди буде цікавою, тому що багато в яких підходах засовуються ігри та розваги. Дитина також поринає в англомовну атмосферу, тому що уроки проводяться виключно англійською мовою.

Курс для дітей від 7 до 9 років поділено на такі категорії:

  • Beginner level. Курс «Starter 1 – Занурюємося у світ англійської», коли дитина навчиться говорити, розуміти та слухати англійську мову, а також починає читати. Курс «Starter 2 – Вчимося говорити про себе та свою сім’ю» дозволить розвивати комуніактивні навички;
  • Elementary level. Курс «Mover 1 – Розповідаємо про те, що нас оточує», що дозволяє дитині вивчати і описувати навколишній світ. Курс «Mover 2 – Вчимося підтримувати діалог» для розвитку перших навичок аудіювання та говоріння. Вдасться вислуховувати людей навколо та сприймати їх;
  • Pre-intermediate level. Курс “Flyer 1 – Ведення блогу про інтереси” для того, щоб наповнити особистий блог різною інформацією. Курс «Flyer 2 – Поглиблюємо знання мови та стаємо впевненішими» дозволить створювати складні граматичні конструкції.
  • Загалом один курс займе від 30 до 40 занять терміном від 4 до 5 місяців.

    Додаткові курси

    При бажанні батьки можуть замовити своїм дітлахам цікаві курси у вигляді гри Minecraft, Let’s learn English with Roblox, за тематикою природи та тварин, музичний курс та багато інших аналогів. Близько 92% учнів набувають очевидного прогресу вже через 2 місяці навчання.

    Онлайн школа All Right намагається використати комплексний підхід, тренувати розмовні навички, а також поступово поповнювати запарний запас, при цьому виключати заучування слів. Більшість уроків тематичні, включають цікаві заняття у форматі ігор, щоб дозволити дитині бути залученим з перших хвилин навчання.

    Джерело