На фронті загинули двоє військових з Хмельниччини

Трагічна звістка з фронту надійшла у Нетішинську громаду. 30 серпня поблизу населеного пункту Стара Гута Сумської області загинув 43-річний військовослужбовець Андрій Мачулянський. Життя його обірвалось від осколків ворожих вибухів.

«Клята війна, підло розпочата російськими окупантами, продовжує приносити нестерпний біль і горе у наші родини, у нашу громаду. 15, 16 та 17 жовтня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошується триденна жалоба» – йдеться у повідомленні Нетішинської міськради.

Стало відомо, що 12 жовтня перестало битися серце 53-річного воїна-ізяславчанина, штаб-сержанта Бабійчука Дмитра Петровича.  Він після важкого поранення під час бою із агресорами продовжив власний бій із своєю хворобою. Та, на жаль, смерть здолала бійця…

«Завтра, 15 жовтня, орієнтовно о 09:30 год. наш відважний оборонець повертається на малу Батьківщину. Після важких й виснажливих боїв на полі бою та зі своєю хворобою Дмитро Петрович нарешті знайде спочинок у рідних краях» – інформують у громаді.

Джерело