На Хмельниччині родинам загиблих військовослужбовців батальйону ТРО передали державні нагороди

У Шепетівці Хмельницької області родинам загиблих військовослужбовців 88 окремого батальйону територіальної оборони передали державні нагороди, які їм були присвоєні посмертно.

Орденами “За мужність” ІІІ ступеню нагородили чотирьох героїв, які віддали свої життя, захищаючи Україну, повідомили у 106 окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджені:

Олександр Твердохлібов. Був старшим навідником першого мінометного відділення батальйону. Загинув 9 травня 2023 року в Луганській області. Виконуючи бойове завдання, потрапив на ворожу протитанкову міну, отримав множинні осколкові поранення, не сумісні з життям.

Народився Олександр Твердохлібов у 1996 році в селі Печеське Красилівського району, потім жив у Судилкові Шепетівського району. У полеглого Героя залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

Руслан Коломієць. В батальйоні служив на посаді стрільця. Загинув у Луганській області 10 травня 2023 року під час мінометного обстрілу. Мешкав у селі Городище Судилківської громади, хоч народився у 1980 році в селі Новий Берислав, що на Херсонщині. До Городища родина переїхала, коли Руслан був ще малим хлопцем. На Шепетівщині він закінчив школу та здобув професію зварювальника й будівельника. У бійця залишилися батьки, брат, дружина та двоє дітей.

Денис Фурман. Старший солдат, командир стрілецького відділення. Поліг на вогневій позиції в межах Луганської області внаслідок мінометного обстрілу 2 квітня 2023 року. На військову службу був призваний 26 лютого 2022 року.

Був мешканцем села Пліщин Шепетівської громади, після закінчення Березнівського лісотехнічного коледжу працював у Романівському лісництві Шепетівського району. Йому назавжди 23 роки. У Дениса залишилися батьки.

Віктор Заремба. Старший солдат. Народився у 1982 році у селі Городище Судилківської громади. Після закінчення школи здобував освіту в авіаційному коледжі у Слов’янську. До початку російсько-української війни працював у Києві на ремонтних роботах. У 2014 році Віктор пішов добровольцем на фронт. Захищав країну на Донеччині та Луганщині, зокрема, брав участь у боях за Донецький аеропорт. Після початку широкомасштабної війни знову став на захист України. З 25 лютого 2022 року служив у лавах 88-го окремого батальйону територіальної оборони, захищав Сумщину, Охтирку, Бахмут, Слов’янськ і Лиман. Загинув 11 березня 2023 року на Донеччині.

Джерело