На Хмельниччині внаслідок падіння уламків БПЛА пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, школи та автомобілі

Уночі, 25 жовтня, рашисти знову атакувала Хмельниччину “шахедами”. Повітряна тривога тривала з 01:10 до 04:46.

Про загальну ситуацію в області розповів перший заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін. Він повідомив про падіння повітряних цілей на об’єкт критичної інфраструктури.

«Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Станом на тепер за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями. Працюють усі відповідні служби. Про деталі інформуватиму згодом», — написав Сергій Тюрін.

Міністр МВС України Ігор Кліменко також повідомив про наслідки ворожої атаки шахедами.

«У місті Славута Шепетівського району внаслідок падіння уламків БПЛА пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівля, крамниця і автомобілі. 16 людей отримали поранення і звернулися до медиків по допомогу.  Також у містах Славута та Нетішин вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин та будівля відділу поліції» – йдеться у дописі міністра.

Джерело