Пішли у Вічність – на фронті загинуло двоє військових з Хмельниччини

Звістки про загибель Героїв прийшли у дві громади Хмельниччини.

Знову маємо страшну звістку з фронту – загинув ще один наш захисник – 50-річний мешканець с.Радошівка, солдат, кулеметник кулеметного взводу стрілецької роти Тимощук Віталій Олексійович, повідомили в Ізяславській міській раді.

«Він вірою і правдою боровся із окупантом за нашу Україну, за незалежність нашої держави, за життя та майбутнє кожного українця, проте не вдалось зберегти своє…. 30 липня 2023 року, виконуючи обов’язок військової служби на Донеччині, пішов у вічність новітній Герой» – йдеться у дописі громади.

Захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, виявивши стійкість та мужність в боях за Батьківщину, під час артилерійського обстрілу 30 липня 2023 року на Запоріжжі загинув старший  солдат Джурилюк Іван Ігорович, 1998 року народження, який проживав в с.Улашанівка.

«Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя, який віддав життя за Україну. Щирі співчуття рідним та близьким, розділяємо біль  непоправної втрати. Про дату,  час та місце прощання із загиблим Воїном буде повідомлено додатково» – повідомили в Улашанівській громаді.

Джерело