Важка ціна визволення – у боях з російськими окупантами загинуло шестеро військових з Хмельниччини

У боях з рашистськими окупантами, визволяючи рідну землю, загинуло шестеро військових з Хмельниччини.

У боях за свободу та незалежність нашої держави, мирне майбутнє українського народу загинув  військовослужбовець Збройних Сил України, житель села Щиборівка Гончар Олександр Олександрович, 02 липня 1975 року народження.

“15.06.2023 року, під час виконання бойового завдання у напрямку  смт Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області, отримав поранення несумісні з життям” – повідомили у Щиборівській територіальній громаді

Війна відібрала також життя Олександра Беспалова з Великої Шкарівки Грицівської громади, який загинув 15 червня, повідомляють на фейсбук-сторінці Грицівської селищної ради.

«Стало відомо, що 15 червня 2023 року у російсько-українській війні загинув наш земляк Беспалов Олексій Вікторович. Низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою і вічною пам’яттю Героя. Щирі співчуття родині загиблого захисника України», – йдеться у дописі.

Загинув, захищаючи територіальну цілісність на території Запоріжської області, житель села Манятин – Митюк Олександр Петрович 16.05.1981 року народження, повідомили у Берездівській територіальній громаді.

Про загибель односельчанина повідомили у селі Грузевиця Хмельницького району.

«Загинув наш односельчанин військовослужбовець Горпенко Анатолій Леонідович (27.01.1977 р.н.). Отримав поранення несумісні з життям 9 червня в районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області, виконуючи бойове завдання» – йдеться у дописі на сторінці села у соцмережі.

Близько 16 години 30 хвилин 19.06.2023 року, перебуваючи на виконанні бойового завдання на вогневій позиції, на території Луганської області, внаслідок обстрілу противником зі ствольної артилерії вогневої позиції, отримали множинні осколкові поранення не сумісні з життям командир протитанкового відділення ФАГОТ протитанкового взводу роти вогневої підтримки військової частини А7181 старший сержант Чернушич Юрій Миколайович та оператор протитанкового відділення ФАГОТ протитанкового взводу роти вогневої підтримки військової частини А7181 молодший сержант Несваволь Юрій Іванович, повідомили у Шепетівському батальйоні територіальної оборони ЗСУ.

 

.

Джерело