Війна обірвали життя двох молодих військовослужбовців з Хмельниччини

Трагічні звістки про загибель на передовій двох військовослужбовців прийшли у громади Хмельниччини.

13 серпня 2023 року отримавши осколкові поранення, несумісні із життям, на Бахмутському напрямку  Донецької області загинув житель села Улашанівка Музика Богдан Олегович, 1996 року народження.

«Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям загиблого, схиляємо голови у скорботі. Низько вклоняємося подвигу Героя у протистоянні російській навалі», йдеться у повідомленні виконавчого комітету Улашанівської сільської ради.

Звістка про загибель на передовій військового прийшла й у Дунаєвецьку громаду. Під час виконання бойового завдання на території Серебрянського лісництва Кремінського району Луганської області загинув 21-річний солдат, помічник гранатометника Чорний Олексій Павлович.

«Він боронив рідну землю та кожного з нас від рашистської нечисті і поклав своє молоде життя за майбутнє України, за її незалежність та свободу. Низький уклін Герою України за мужність і відвагу. Щирі співчуття рідним і близьким, які втратили найдорожчу людину! Поділяємо їхній біль й схиляємо голови у шані перед подвигом Героя» – йдеться у повідомленні голови громади Веліни Заяць.

Джерело