Знову втрати – на фронті загинуло троє військовослужбовців з Хмельниччини

Знову трагічні звісткм приходять з фронту у громади Хмельниччини.

Дунаєвецька громада повідомляє про загибель жителя з с. Вихрівка Камінського Вадима Станіславовича, 1987 року народження.

Трагедія сталася 31 серпня 2023 року в районі н.п Райгородка, Сватівського району Луганської області.

«Ніколи не пробачимо окупанту жах та біль, які він приніс на нашу землю. В скорботі та молитвах разом із рідними Вадима. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який поклав своє життя, захищаючи рідну землю!» – йдеться у дописі громади.

Про втрату сповіщають в Ізяславській громаді – 31 серпня на Запоріжжі під час мінометного обстрілу загинув мешканець с.Клубівка, солдат, гранатометник гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти гірсько-штурмового батальйону Смолієвський Василь Васильович. Тепер йому навіки 36…

«Душа компанії, доброзичливий і чуйний, готовий прийти на допомогу, мотивований боєць, патріот рідного краю – це все про нашого оборонця-земляка. Та, на жаль, молитва люблячої мами й донечки, українців не вберегли нашого Новітнього Героя…» – пишуть у громаді.

У Нетішинській громаді повідомляють, що 2 вересня внаслідок скиду з ворожого безпілотника вибухового пристрою на лінії фронту  загинув Юрій Самковський  (1989 року народження), солдат, інспектор прикордонної служби 2 категорії, водій 2 групи силової підтримки 2 відділення силової підтримки відділу силової підтримки Національної академії Державної прикордонної служби України.

Джерело